De zomer is de tijd om mensen te ontmoeten. In juli hervatten wij de draad van persoonlijke ontmoetingen. Met inachtneming van de coronaregels organiseren we drie Mensenbiebs.

  • dinsdag 21 juli, 15 – 17:30 uur, Bibliotheek Het Eemhuis Amersfoort
  • zondag 26 juli, 14 – 16 uur, Dominicuskerk Amsterdam
  • zondag 30 augustus, 14 – 16 uur, Dominicuskerk Amsterdam

Reserveren is noodzakelijk

Amersfoort 21 juli

Op dinsdagmiddag 21 juli organiseert bibliotheek Het Eemhuis in Amersfoort een speciale editie rond het thema discriminatie. Heb je zelf ervaring met discriminatie? was de vraag waarmee de bibliotheek haar levende boeken zocht. HIER zie je wie je kunt kiezen. Een gesprek reserveren kan HIER. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden.

Amsterdam 26 juli en 30 augustus

De Dominicuskerk in Amsterdam is er om te verbinden en te verdiepen.

Op zomerse zondagmiddagen stelt ze haar gebouw open voor wie dat wil. Bijvoorbeeld voor het avontuur van de Mensenbieb.

Hier kun je in alle rust doorpraten met iemand die je misschien dagelijks tegenkomt, maar die toch buiten je horizon ligt, omdat hij of zij niet tot je kennissenkring behoort. In verschillende rondes kun je mensen ontmoeten met een bijzonder levensverhaal. Heb je altijd al eens meer willen weten over het leven van een politieagent, of hoe het is om als vluchteling in Nederland een nieuw bestaan op te bouwen, om van geslacht te veranderen of iemand met een verslavingsverleden? Dit is je kans! Meld je aan voor een gesprek. HIER zie je uit welke onderwerpen je op 26 juli kunt kiezen. Reserveren kan HIER.

HIER zie je uit welke onderwerpen je op 30 augustus kunt kiezen. Reserveren voor 30 augustus kan vanaf 3 augustus.