Kleurrijk! is de titel van de online Mensenbieb die we op 22 juni organiseren. We doen dit in samenwerking met de Bibliotheken Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente. De bibliotheken kozen voor de titel ‘Kleurrijk!’ omdat ze er voor de hele samenleving willen zijn: alle smaken en kleuren zijn welkom bij hen.

Wat houdt deze Mensenbieb in? Je kunt er kennismaken met een breed spectrum aan mensen. In persoonlijke gesprekken leer je de persoon kennen achter een onderwerp. De onderwerpen zijn bijvoorbeeld sportvrouw zijn, transgender, vluchtelingachtergrond, anorexia, jood zijn, moslim, autisme, kunstenaar, blind zijn, homo en veel meer. Tien bijzondere burgers uit Overijssel en elders in Nederland. Deze mensen stellen zich beschikbaar om gratis online in gesprek te gaan met bezoekers. Tijdens het gesprek mag je hen alles vragen.

Kijk voor de volledige lijst van deelnemende personen en onderwerpen in de agenda. Daar kun je een gesprek reserveren. Gesprekken zijn gratis.

Kijk voor alle activiteiten rond het onderwerp Kleurrijk op de website van Bibliotheek Hengelo.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je graag weten waar en wanneer er weer een evenement met de Mensenbieb is? Blijf dan op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en/of de Mensenbieb te volgen via Facebook of Twitter.

You have Successfully Subscribed!