Datum: 28 september 2019
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Bibliotheek Oba De Hallen, Hannie Dankbaarpassage 10, 1053 RT Amsterdam

Mensenbieb bij opening tentoonstelling Bellamy Kabinet

Het onderwerp van deze najaarstentoonstelling van Bellamy Kabinet is Kennismaking. Vier kunstenaars Florian Braakman & Bas van den Hurk, Jochem van Laarhoven en Paul de Jong zullen de interactie met bewoners en bezoekers van de Bellamybuurt op heel verschillende wijze vormgeven.

De feestelijke opening vindt plaats in openbare bibliotheek De Hallen. Genodigden en andere bezoekers kunnen een-op-een kennismaken met bijzondere mensen uit Amsterdam. Het zijn mensen die je misschien niet elke dag spreekt. Iedereen is van harte welkom voor een kennismaking met een bijzonder mens en een kunstroute door de buurt. Gesprekken duren maximaal 20 minuten. HIER vind je de onderwerpen waarover mensen te vinden zijn.

15.00: KUNSTROUTE BELLAMYBUURT
start vanaf OBA De Hallen: Loop mee met de route door de buurt langs de tentoonstelling Kennismaking in de vensters van Bellamy Kabinet.
Bij de wandeling zijn ook de deelnemend kunstenaars Jochem van Laarhoven & Bas van den Hurk, Florian Braakman en Paul de Jong aanwezig.
Kijk voor meer informatie op: www.bellamykabinet.nl

Bellamy Kabinet is een kunstproject voor de buurt. Het maakt jaarlijks in de Bellamybuurt in Amsterdam vier tentoonstellingen bestaande uit elf vensters. De vensters zijn loze ruimtes in de Jan Pieter Heijestraat, de Hasebroekstraat en de Elisabeth Wolffstraat. De vensters liggen direct aan woonhuizen en aan de straat.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: ABC Alliantie, OBA De Hallen, Gemeente Amsterdam West, AFK en Rochdale.