Mensenbieb Maand van de Dienstverlening

Op dinsdag 1 februari hebben we tien levende boeken beschikbaar om de gesprekken te voeren. Zij kunnen ieder maximaal vier gesprekken voeren. Er is dus maximaal plek voor veertig medewerkers. Geef je snel op! Hieronder kun je je voorkeur opgeven.

Voorkeuren Mensenbieb Hollands Kroon
voornaam
achternaam
contactgegevens

Het doel van de Mensenbieb is het vergroten van begrip tussen mensen en het wegnemen van misverstanden. Tijdens een Mensenbieb kun je in gesprek gaan met iemand die je misschien niet elke dag persoonlijk spreekt. Inwoners, mensen van instellingen, ondernemers en anderen. We hebben hen geselecteerd vanwege hun andere ervaringen en perspectieven. In een een-op-een-gesprek mag je hen alles vragen. Zo’n persoonlijk gesprek kan je blik verruimen en is waardevol als het gaat om dienstverlening.

Onze levende boeken zijn ervaringsdeskundig over vele onderwerpen. Over welk onderwerp zou jij een ervaringsdeskundige willen spreken?

Zou je uit onderstaande alfabetische lijst vijf onderwerpen willen kiezen? Het mogen er ook meer zijn.
onderwerpen
De gesprekken duren 20 minuten en vinden plaats tussen 10.30 en 12.30. Is er een moment dat je echt niet kunt? Wil je dat hieronder aangeven? Dan houden we er rekening mee.
verhinderingen
extra
Privacy